Filmovi online sa prevodom potpuno besplatno gledanje

Pepeljuga je godinama mnogo preživjela, prvo opaka maćeha i ponoćni policijski sat, a zatim stotine hd filmovi online sa prevodom besplatno verzija i adaptacija u knjigama, na televiziji i u filmu, koje su poduzeli gotovo svi, uključujući Walta Disneyja, Julie Andrews, Jerryja Lewisa, Drew Barrymore, Anne Hathaway te Rodgers i Hammerstein. Preživjet će i ovu izmišljenu verziju, zbrku nemilosrdnih zračnih citata i senzornog preopterećenja koja vas želi uhvatiti za ramena i vikati-ne, pjevati-“BUDI ZABAVLJENO.” A ponekad i jesmo. No, to je manje film nego niz TikTokovih isječaka i natjeralo mi je oči da se okreću poput vrtilja.

Iskreno rečeno, mojoj će se petogodišnjoj rođakici svidjeti. Puno pomaže što je priča o Pepeljugi s razlogom klasik. Suština ove priče, o maltretiranoj, ali čista srca djevojci koja dobiva konačan izgled i klasičnu bajku sretno do kraja života, završetak se pojavljuje u filmovi online sa prevodom mnogim kulturama sežući do zapisane povijesti. Postoje trenuci u ovom filmu u kojima ta neprolazna priča zasja, unatoč svim naporima da se ona zatrpa isječcima pop filmovi sa prevodom online pjesama i namigne publici.

Svaka generacija donosi svoju perspektivu u priču o Pepeljugi. Nedavne su se verzije usredotočile na veću raznolikost (verzija Brandy/Whitney Houston), više agencije (“Ever After”) ili barem bolje objašnjenje njezine poslušnosti (“Ella Enchanted”). U ovoj verziji Pepeljuga (pjevačica Camila Cabello) ima velike snove biti modna dizajnerica i uzdržavati se tako da više ne mora živjeti u filmovi online sa prevodom podrumu svoje maćehe. Također pokušava maćehi (Idina Menzel) dati razumijevanje razloga njezine okrutnosti i umanjuje srednji ženski element dviju polusestara.

No, scenarij spisateljice/redateljice Kay Cannon (“Pitch Perfect”) prepravlja “Pepeljugu” i ostavlja priču neuravnoteženom. Naslovnom liku moguće je dati više težnji, neovisnosti i humora, a da ne otupljuje sve oko sebe. No ovdje se dijele atributi, jedan karakteru, izazov koji čak ni talentirana glumačka ekipa ne može nadvladati: kralj (Pierce Brosnan) je diktatorski, kraljica (Minnie Driver) je frustrirana, princeza (Tallulah Greive) proučava javnu politiku i vilinska božanska osoba (Billy Porter kao Fab G) je raskošna. Princ Robert (Nicholas Galitzine) jedva da ima ikakve atribute osim što je zgodan, lijepo filmovi online sa prevodom pjeva i luduje za Pepeljugom. To bi trebala biti šala koja se naziva “Kraljev idiotski sin”. Ali to filmovi sa prevodom online nekako nije pogrešno. U redu, možda i nije idiot, ali neka vrsta razmaženog ljenčara koji ima jasnu sliku o tome što ga ne zanima, ali nije tako jasno što bi ga moglo zanimati.

Publika možda ipak neće primijetiti sve to, jer se mnogo toga događa, a većina je vrlo usklađena i šarena s nekim velikim, svijetlim plesnim brojevima. Otuda i predviđanje o petogodišnjaku i, moram priznati, petogodišnjaku koji živi u svima nama. Film počinje živahnim uvodnim brojem koji prikazuje seljane kako plešu uz … “Ritam nacije”. Da, verzija nove nacionalne himne Janet Jackson, koja poziva na socijalnu pravdu, samo je nešto što će maglovito selo iz 18. ili 19. stoljeća pjevati dok se spremaju za taj dan. S druge strane, nesumnjivo je živahan i energičan, s puno popularnih pjesama iz doba roditelja i djedova i generacija Gen Z, poput “What a Man”, “Shining Star” i “Seven Nation Army”. No, Queenin “Somebody to Love” nesretni je podsjetnik da se bolje koristio u “Ella Enchanted”.

Glazbeni su brojevi mnogo bolji od dijaloga, koji je sladak. Ne jednom, već dvaput čujemo da princa “još uvijek udaraju po tush-tush-u”. Čak ni Porterov škljocaj ne može spasiti njegove crtice o tome da staklene papuče nisu udobne.

Glazbeni likovi vole se predstaviti pjesmom “Želim”, pa tako upoznajemo Pepeljugu, u njezinoj podrumskoj radionici, spašavajući gusjenicu s paukove mreže i pjevajući Des’ree “You Gotta Be”. Dakle, što želi? Biti odvažan, žilav, mudriji i bolji i iz ljubavi filmovi online sa prevodom filmovi sa prevodom online spasiti dan. Slatka je, optimistična je i vole je miševi, jedan od njih izrazio je producent James Corden. Ovo je još jedan podsjetnik da jedan od razloga zašto producent ne bi trebao biti u filmu je taj što producenti ne procjenjuju najbolje dodaju li vrijednost filmu.

Frenetična glupost i neujednačen ton nesretna su odvraćanja pažnje od istinskih užitaka u filmu, uključujući Cabellovu privlačnu izvedbu kao Pepeljugu, te kreativne i energične glazbene brojeve. Ova priča o Pepeljugi trebala je pitati Fab G za make-up.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *